Spil for penge i mr-Green spilleautomaten i et online casino

Mrgreen er en spilleautomat fra Igrosoft-udvikleren. Gamblere drejer hjulene og venter på, at der vises en sekvens af identiske spilelementer eller specielle symboler, som vil udløse bonusrunden. Demo-tilstanden giver dig mulighed for at blive bekendt med reglerne for mr-Green -maskinen. Spillere placerer væddemål med de kreditter, de har på deres konto, dette giver dem mulighed for at få erfaring og tænke over deres strategi.

Stirlitz-slottens tekniske egenskaber

Mr-Green spilleautomaten består af 5 hjul med 8 hovedsymboler. Vinderkombinationer dannes på 9 betalingslinjer. Kursen er sat i intervallet fra 1 til 200 mønter. Møntværdi - 0,5, 1, 2, 5 eller 10. Teoretisk tilbagevenden til spiller (RTP) - mere end 95%.

Spins kan startes manuelt eller automatisk. Udbetalingen til spilleren er den samlede indsats ganget med koefficienten svarende til kombinationen. Vindersekvensen skal bestå af 3, 4 eller 5 af de samme symboler eller kan suppleres med en Wild. Den maksimale gevinst i spillet er 9000000 mønter med en indsats på 1800 mønter.

Mrgreen spilleautomat funktioner

Stirlitz-gambling-spillet har funktioner, der er typiske for mange slots fra Igrosoft-udbyderen:.

  • vindende sekvenser tages i betragtning både fra hjulet længst til venstre og fra det højre;
  • antallet af betalingslinjer kan kun indstilles til et ulige tal;
  • under auto-spins er risikospillet ikke tilgængeligt;
  • Fordoblingsrunden består i at vælge et af 4 lukkede kort;
  • Bonussymbolet udbetaler ikke ved kombinationer;
  • Det specielle Wild-symbol kan ikke erstatte bonussen og guldmønten;
  • bonusrunde består af to trin, åbner i et nyt vindue;
  • når han spiller med den maksimale indsats, vil spilleren have yderligere privilegier i bonusrunden.

På spillebanen er der udover hjulene med skilte hovedpersonen, som ledsager spilprocessen med animation..

Symbolrække- og bonusture til mr-Green

Enhedens symboler er repræsenteret af forskellige tematiske billeder. Minimumsudbetalingen til spilleren vil bringe billedet af pistolen - fra 2 til 10 indsatser. Den maksimale gevinst kan opnås for en kombination af gyldne møntsymboler - fra 200 til 5000. Brandslukker - Wild symbol, kan erstatte andre elementer for at danne en præmiekæde. Wild betaler med odds fra 100 til 2000..

Hvis 3 eller flere pengeskabe lander hvor som helst på hjulene på spillefeltet, udløses den første runde af bonusrunden. Der vil være 4 lukkede pengeskabe foran spilleren, som han skal åbne én efter én. Hvis alle pengeskabe er blevet åbnet, går spilleren videre til anden runde. Opgaven på dette niveau er at vælge en af ​​de to døre. Hvis radiooperatøren Kat var uden for døren, modtager spilleren en super bonus..

En vindende strategi i Stirlitz hasardspil

For at øge chancen for at vinde kombinationer skal du spille på alle betalingslinjer. Når du spiller om penge, kan du deltage i risikospillet. En ekstra runde vil give dig mulighed for at fordoble dine gevinster flere gange, men du kan også miste det hele..

Den mest profitable mulighed i spillet er deltagelse i bonusrunder. Gambleren placerer ikke et væddemål, men kan vinde en ekstra stor præmie. For at øge chancen for at komme ind i bonusrunden, bør du dreje hjulene oftere. Jo mindre indsatsstørrelsen er, jo flere spins kan du starte...

Game for money mr-Green giver dig mulighed for at få gevinster selv fra de første spins. Slottet har medium volatilitet - det giver ofte små udbetalinger, men i maskinen kan du gange indsatsen tusindvis af gange.