International gruppe

Rejs gennem kontrasternes land

Besøg Toyko, Takayama, Miyajima, Hiroschima, Koyasan, Kyoto og Osaka

Japan har så meget at byde på, lige fra en god blanding af traditionelle og ultra moderne Tokyo til guldbelagte templer, kimono-klædte Geisha´er, robot-barer, buddhisme og sightseeing i kejserbyen Kyoto og den gamle hovedstad Osaka, landsbyliv og besøg Peace Museum´et i Hiroshima.

Oplev det smukkeste forår, når de japanske haver står i fuldt flor og kirsebærtræerne blomstrer, eller efteråret når alt løvet stråler i røde, gule og orange nuancer.

Rejsens varighed 2 uger
Pris kr. 28.990 (inkl. depositum kr. 1000)
Program datoer
Start – Slut
2018:
16.09 – 27.09
25.11. – 06.12 (få pladser tilbage)

2019:
27.01 – 07.02
17.02 – 28.02
03.03 – 14.03
31.03 – 11.04

(Bemærk, at du skal tillægge 2-3 rejsedage til ovennævnte datoer)
Har du andre dato ønsker, så kontakt os på chatten eller 71 99 22 55

Hvad er inkluderet
Alle aktiviteter, entreér mv. i henhold til program
1 overnatning før programstart (hostel)
1 overnatning efter programmet (hostel)
11 overnatninger (hotel, ryokan, guesthouse)
12 dages rundrejse 14 måltider
Velkomst & afskedsmiddag Transport på rundrejsen
Engelsktalende guider Bo i en Ryokan
Guided ture i alle større bye Sake bryggeri
Hiroshima Fredemuseum Harajuku
Kyoto Gion-distriktet Ryōan-ji Temple
Itsukushima Shrine Shibuya crossing
Bidrag til Rejsegarantifonden Support 24/7
Hvad er ikke inkluderet
Fly København-Tokyo-Osaka t/r ca. kr. 6.500
Transport fra/til lufthavn
Rejseforsikring
Vaccinationer
Lommepenge
Japan Live - 2 uger

Program

1

Uge 1: Ankomst til Japan

Velkommen til Tokyo – Kåret som verdens mest ”hippe” storby

Gruppen mødes i Tokyo, og sammen er I klar til at udforske Japans highlights, kontraster og helligdomme. Lige fra at lære at spise med pinde til sightseeing, lækker sushi, karaoke, gadgets, guldbelagte templer, paladser og ”cat cafés”. Tag på Robot-restaurant, dans under de gigantiske røde lanterner og slentre ned ad den næsten 500 år gamle gade med salg af streetfood, træsko og meget mere. Nyd også tid på egen hånd. Du kan feks. tage til Odaiba Island eller give den fuld gas i Disneyland. Efter nogle dage i hovedstaden Toyko hopper vi på toget til Takayama, Japans bjerge. Se Takayama Jinya, den sidste tilbageværende regeringsbygning fra Samurai og Shogun tiden og besøg en landsby og oplev deres liv og folkemusik.

På vej mod Hiroshima besøger vi den hellige bjerg-ø Miyajima, som er et af de smukkeste og helligste steder i Japan med den mest fantastiske solnedgang, bag den flydende Torii bro. I Hiroshima vil I besøg The Peace Museum – som er opført i respekt for ofrene fra en af verdenshistoriens mest betydningsfulde hændelser, da den første atombombe blev kastet i 1945.

2

Uge 2

Kimono, Geisha, 10.000 lanterne og 2000 templer

Er hvad der venter i denne uge, hvor vi fortsætter til Mount Koya, en af verdens helligste bjerge med 117 templer, er det hovedkvarteret for Koyasan sekten af japansk buddhisme. I vil overnatte i et lokalt pensionat og nyde en traditionel buddhistisk middag. Du har 3 dage til at opleve og udforske den gamle kejserby Kyoto. Vi begynder med en buddhistisk bøn, hvorefter det er tid til at udforske byen med dens 10.000 røde lanterner,

over 2000 hellige templer og produktion af de traditionelle japanske kimonoer. Du kan på egen hånd besøge de fortryllende smukke karakteristiske Zen-haver og den hyggelige bydel Gion, hvor det ofte er muligt at spotte de kimono-klædte geishaer med opsat hår og sminkede ansigter. De var i det 18. og 19. århundrede kendt som traditionelle kvindelige kunstnere, men findes stadig i denne by. Eller tag ud og se den vilde irgrønne bambuslund, Arashiyama bamboo forest. Eller besøg den gamle hovedstad Nara og se verdens største bronze-buddha. Eventyret fortsætter med tog til Osaka, en fed by med mulighed for at gå shop amok… og hygge før det er tid til at sige farvel til nye venskaber og at fantastisk land.

2017 Map of Japan Highlights AHJJTR

Find svar på dine spørgsmål

Ofte spurgte spørgsmål

Er Get Global medlem af Rejsegarantifonden?
Ja, Get Global er medlem af rejsegarantifonden nr. 2698

Er Get Global medlem af en organisation?
Nej, Get Global er en privatejet dansk virksomhed.

Hvor kan man høre om de forskellige programmer?
Du kan ringe til os, besøge os på vores kontor, hjemmeside eller deltage i vores gratis rejseforedrag, som vi afholder rundt om i landet. Se datoer for næste rejseforedrag nær dig under rejseforedrag her på siden.

Hvor mange deltagere er der i en gruppe?
Det er meget blandet, men mellem 8-20 deltagere.

Hvor gamle er de andre deltagere?
De fleste er mellem 19-23 år, men alle mellem 18-30 år kan deltage.

Kan jeg bo sammen med en ven eller veninde?
Ja, rejser du med en rejsemakker, kan I næsten være helt sikre på at bo sammen. I skal blot informere os når I booker rejsen. (2 personers rum ikke forventes)

Kan man godt tilmelde sig alene?
Ja, mange tilmelder sig alene – uden en rejsemakker hjemmefra. – Det er det gode ved grupperejser 🙂

Bruger i danske guider på rejsen?
Nej, vi bruger lokale engelsktalende guider på vores rejser. De kender kulturen bedst og er bedste til at råde og vejlede dig i landet, så du får de bedste oplevelser.

Skal jeg deltage i alle aktiviteter i programmet?
Du deltager i det planlagte program, men der er selvfølgelig ingen tvang til at udføre en aktivitet, hvis du ikke har lyst.

Kan jeg føle mig tryg på jeres rejser?
Sikkerhed er alt afgørende for os. Du vil være i trygge rammer, når du er ude og guiderne er kompetente i det de laver.  Du er altid velkommen til at spørge os til råds og du kan også se vejledning om landet på Udenrigsministeriets hjemmeside. www.um.dk

Ved sygdomsudbrud, naturkatastrofer el. lign, – følger vi ALTID Udenrigsministeriets anvisninger.

Hvor meget af det praktiske mht. rejsen skal jeg selv står for?
Vi sørger for hele planlægning omkring din rejse, så du er klar til afgang i Kastrup lufthavn, hvor du mødes med din gruppe. Ved ankomst vil I blive afhentet af vores partner.

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig en rejse?
Når du er tilmeldt, vil du modtage materiale som bl.a. indeholde lande fakta, pakkeliste, information om flybillet, forsikring, vacciner, visum mm.

Skal jeg selv bestille en flybillet?
Vi tilbyder altid at sørge for din flybillet, så du så vidt muligt kan rejse sammen med din gruppe. Vi kan også forlænge/kombinere din flyrute med andre destinationer, hvis du ønsker det. Ønsker du selv at arranger din flybillet, er du selvfølgelig velkommen til det – Men kontakt os ALTID inden du selv bestiller.

Skal jeg tegne en rejseforsikring?
Ja. Vi benytter Gouda Ungdomsrejseforsikring, da de er specialiserede i vores type rejser. Da sikkerhed er vigtigt for os, sørger vi for, at tegne din rejseforsikring uden beregning. Du skal kun betale forsikringsprisen.

Skal jeg have visum?
Pas og visum er som rejsende dit ansvar, men vi hjælper dig. Dit pas skal være gyldigt og gælde i 6 måneder efter din hjemrejsedato. Det er dit ansvar at sørge for, at gældende pas- og visumregler er i orden .

Hvor mange lommepenge skal jeg have med?
Lommepengeforbrug er meget individuelt i forhold til tilkøb af aktiviteter og forbrug, men som udgangspunkt omkring kr. 3.500 pr måned – Derudover skal du påregne lidt drikkepenge hist og her, det har stor betydning for de lokales levestandard.

Hvordan transporteres man rundt i landet?
Transport undervejs vil være en blanding af private/lokale biler, jeeps og eller busser/minibusser

Hvordan kommer jeg til at bo?
På rejsen vil du primært bo i en blanding af standard hostels, hoteller, telte og hytter.

Har du spørgsmål så ring til os på tlf. 7199 2255