Om Get Global

Get Global er en privatejet dansk rejsevirksomhed. Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2698 og vi har specialiseret os i frivilligt arbejde og internationale grupperejser for unge mellem 18 og 30 år.

Vi har 20 års erfaring i rejsebranchen, og vores mål er at tilbyde rejser som indeholder en kombination af eventyr, adventure, fællesskab og kendskab til andre kulturer.

Vi lægger stor vægt på tryghed og sikkerhed, så du som deltager kan koncentrere dig 100% om at opleve. Vi samarbejder med lokale partnere, så rejsen bliver så autentisk som muligt og vi er tilgængelige 24/7.

Desuden ordner vi alt det praktiske i forhold til rejsen med alt hvad der medfølger af fly, forsikringer, visum mm.

Målet med vores rejser er at skabe unikke og uforglemmelige oplevelser, samt at styrke deltagernes personlighed og kompetencer til fremtidige studie- og karrierevalg (på mange studieretninger giver vores rejser adgang via kvote-2).

Vi er passionerede og dedikerede i det vi laver og vores drøm er, at kunne opfylde dine.

Med venlig hilsen

UllaAndre på Cuba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulla og André
Passionerede partnere i Get Global

Hvorfor rejse med Get Global?

 Vi giver dig autentiske rejseoplevelser
Tag ud i verden med Get Global og kom hjem med rygsækken fuld af  ny livserfaring, venskaber og større horisonter. Med Get Global oplever du med garanti ufattelig spændende ting og møder en masse fantastiske mennesker.

“Life is either a daring adventure or nothing” – Helen Keller

 

Adventure, kultur, afslapning, natur, dyr og frivilligt arbejde
Smukke udsigter og smukke indsigter. Mens du oplever nogle af verdens smukkeste steder,  lærer du en masse om fremmede kulturer og folkeslag. Og så lærer du også en masse om dig selv.  Selvindsigt, der danner grundlag for rejsen videre i dit liv med uddannelse og karriere.

“Investment in travel is an investment in yourself” – Matthew Karsten

 

Lev sammen med de lokale
Med Get Globals rejseprogrammer vil du helt sikkert opleve en masse skørt, sjovt og spændende og med garanti få helt unikke oplevelser. Rejs ud og oplev et land, et folk og en kultur helt tæt på og indefra og få en større forståelse for, hvordan verden hænger sammen. Tag minder med hjem, som du kan leve højt på, når du er tilbage i Danmark.

“People don’t take trips, trips take people” – John Steinbeck

 

At møde andre kulturer og folkeslag kræver også mod til at møde sig selv
At opleve andre lande udvider din horisont på mange områder. Du får mere klarhed omkring, hvad du vil i livet. Du indgår i nye relationer, indordner dig i nye kulturer, og alle prøvelserne giver dig en retning mod, hvad du vil have ud af livet. Ved at blive introduceret for et helt nyt land, en helt ny kultur og nye mennesker, bliver du beriget resten af dit liv og styrker dine karriereplaner på den lange bane.

“Travel is the only thing you buy that makes you richer.”

 

Livslange venskaber
Når du tager af sted med Get Global kommer du automatisk til at møde mange spændende mennesker. Både dem du rejser med, de lokale guides, som vil gøre alt, hvad de kan for at give dig oplevelser i topklasse, og de lokale, som du dels bor hos dels hjælper med frivilligt arbejde. Du vil aldrig føle dig alene. Tværtimod. I din gruppe møder du jævnaldrende, der ligesom dig brænder for at se, høre, smage og mærke nye steder fulde af muligheder og udfordringer.

“You can’t stay in your corner of the Forest waiting for others to come to you. You have to go to them sometimes” – A.A. Milne, Winnie-the-Pooh

 

Udvid din horisont og dit verdensbillede
Når du rejser ud med Get Global, får du med garanti aflivet nogle fordomme. Du får et helt enestående førstehåndsindtryk af en anden kultur og dermed et anderledes og mere ægte syn på, hvordan andre folkeslag lever ude i verden. Din rygsæk fyldes med erfaringer ved dit møde med mennesker, som lever anderledes end dig, men som ofte drømmer om det samme. Du får stillet din nysgerrighed, ligesom du selv får mulighed for at fortælle din historie.

“To travel is to discover that everyone is wrong about other countries” – Aldous Huxley

 

Verden venter – så hvad venter du på?

Så pak eventyrlyst og nysgerrighed, tag med Get Global og kom hjem med uventede og uforglemmelige minder i rygsækken.

“The World is a book, and those who do not travel, read only a page” – Saint Augustine