International grupperejse

All Of New Zealand

Fra Auckland til Christchurch

• Tongariro National Park • Lake Taupo • Arrow River – mountainbike • Milford Sound – krydstogt • Farm besøg i Fairlie • Overnat i et traditionelt Maori Marae hus

Oplev det bedste af New Zealand på denne rundrejse hvor turen starter i Auckland og slutter i Christchurch (eller omvendt). Fra nordøen Bay of Islands og Tongariro National Park til South Island, Milford Sound og Fox Glacier, kommer du til at opleve det allerbedste i New Zealands. Besøg den hyper smarte by Wellington, det smukke Christchurch og adventurebyen Queenstown. Var der nogen som sagde bungy jump? Du får hele 19 dages rundrejse til at udforske dette smukke og utroligt varierede land.

Rejsens varighed3 uger
Priskr. 26.790 (inkl. depositum kr. 1000)
Afrejse – og hjemrejsedatoer
2019:
02.06 – 20.06 – Start fra Auckland
18.08 – 05.09 – Start fra Christchurch
25.09-13.10 – Start fra Christchurch
02.11 – 20.11 – Start fra Auckland
10.12 – 28.12 – Start fra Christchurch

2020:
14.01 – 01.02 – Start fra Christchurch
30.03 – 17.04 – Start fra Auckland

(Bemærk, at du skal tillægge 2-3 rejsedage til ovennævnte datoer)
Har du andre dato ønsker, så kontakt os på chatten eller 71 99 22 55

Hvad er inkluderet
Alle aktiviteter, entreér mv. i henhold til program
1 overnatning før programstart (hostel)
1 overnatning efter programmet (hostel)
18 overnatninger (hotel, motel, hostel, båd, privat)
19 dages rundrejse26 måltider
Transport på rundrejsenEngelsktalende guider
Traditional Maori Marae besøg og natBay of Islands
Tongariro National ParkFox Glacier
Kapa Haka optrædenLake Taupo
Wellington city turHuka Falls
Queenstown turMt Victoria
Kaikoura PeninsulaMarine life
Vinsmagning i MarlboroughTraditionel lammesteg og pavlova
Cruise på Milford SoundFiordland National Park
Bidrag til RejsegarantifondenSupport 24/7
Hvad er ikke inkluderet
Fly København-Auckland-Christchurch ca. kr. 9.500
Transport fra/til lufthavn
Rejseforsikring
Vaccinationer
Lommepenge
All Of New Zealand - 3 uger

Program

1

Uge 1: Ankomst til Auckland

Velkommen til New Zealand

Gruppen mødes i Auckland hvorfra eventyret begynder. Oplev Bay of Islands, som er opkaldt efter James Cook med 144 små øer, 100 meter høje sandklitter, blå laguner og seriøs sand boarding. Oplev det enorme vandfald Whangarei Falls og studer Maori legender og mytologi. Overnat i deres hellige hus og lær de traditionelle Haka-dansetrin, damernes Poi dans og smag traditionel Maori-middag. Udforsk Rotorua´s boblende mudder svovl-sø og forkæl dig selv med en omgang muddermassage. Eller hvad med mudder rafting gennem vandfald. Du kan også tage med på opdagelse i de smukke landskaber fra Tolkiens drømme på Hobbitten Shires flugt. Derefter går turen videre til Tongariro National Park – med dens to aktive vulkaner og dobbelte kultur- og naturarv, er ofte beskrevet som det mest episke vandreområde i NZ.

2

Uge 2

Fra vandreture omkring lava og vulkaner skal du nu omstille dig til bylivet i hovedstaden Wellington med sightseeing og natteliv. I tager med færgen over Cook Strædet gennem Marlborough til verdens bedste Sauvignon Blanc område med lækker vinsmagning på en familieejet vingård og med de mest fantastiske vider med over 35.000 hektar vindyrkningsareal. Ved byen Nelson byder naturen på tæt skov, sneklædte bjerge og Pinot Noir druen i både grøn, hvid og rød … ikke underligt Nelson er blevet omtalt som Napoli af den sydlige halvkugle. Udforsk området og kast dig eventuelt ud i skydiving, kajak eller hike gennem vand, bjerge og skove. Videre mod halvøen Kaikoura her får du mulighed for at svømme med delfiner eller du kan tage med på hvalsafari.
3

Uge 3

Oplev den storslående natur af grønne sletter, vandfald og snedækkede bjergtinder der spejler sig i søen Matheson. Trekking tur ved Fox Glacier, hvor du har mulighed for at forkæle dig selv med en helikoptertur. I denne uge komme du også forbi søerne Wanaka og Hawea inden du når til adventurebyen Queenstown. Her kan du få opfyldt alle dine vildeste action drømme, lige fra bungy jump til paraglidning og whitewater rafting. Efter et par adrenalinfyldte dage når du til en af de smukkeste steder i verden! – Milford Sound, det perfekte udgangspunkt for store oplevelser.  Omringet af sneklædte bjergtoppe skal I på cruise i den krystalklare fjord med sæler, delfiner og tordnende vandfald. I Arrowtown står den på en 13 km. cykeltur langs floden og zigzag over de 5 broer. Der er også tid til at slappe af og nyde dette fantastiske syn og område.

Find svar på dine spørgsmål

Ofte spurgte spørgsmål

Er Get Global medlem af Rejsegarantifonden?
Ja, Get Global er medlem af rejsegarantifonden nr. 2698

Er Get Global medlem af en organisation?
Nej, Get Global er en privatejet dansk virksomhed.

Hvor kan man høre om de forskellige programmer?
Du kan ringe til os, besøge os på vores kontor, hjemmeside eller deltage i vores gratis rejseforedrag, som vi afholder rundt om i landet. Se datoer for næste rejseforedrag nær dig under rejseforedrag her på siden.

Hvor mange deltagere er der i en gruppe?
Det er meget blandet, men mellem 8-20 deltagere.

Hvor gamle er de andre deltagere?
De fleste er mellem 19-23 år, men alle mellem 18-30 år kan deltage.

Kan jeg bo sammen med en ven eller veninde?
Ja, rejser du med en rejsemakker, kan I næsten være helt sikre på at bo sammen. I skal blot informere os når I booker rejsen. (2 personers rum ikke forventes)

Kan man godt tilmelde sig alene?
Ja, mange tilmelder sig alene – uden en rejsemakker hjemmefra. – Det er det gode ved grupperejser 🙂

Bruger i danske guider på rejsen?
Nej, vi bruger lokale engelsktalende guider på vores rejser. De kender kulturen bedst og er bedste til at råde og vejlede dig i landet, så du får de bedste oplevelser.

Skal jeg deltage i alle aktiviteter i programmet?
Du deltager i det planlagte program, men der er selvfølgelig ingen tvang til at udføre en aktivitet, hvis du ikke har lyst.

Kan jeg føle mig tryg på jeres rejser?
Sikkerhed er alt afgørende for os. Du vil være i trygge rammer, når du er ude og guiderne er kompetente i det de laver.  Du er altid velkommen til at spørge os til råds og du kan også se vejledning om landet på Udenrigsministeriets hjemmeside. www.um.dk

 Ved sygdomsudbrud, naturkatastrofer el. lign, – følger vi ALTID Udenrigsministeriets anvisninger.

Hvor meget af det praktiske mht. rejsen skal jeg selv står for?
Vi sørger for hele planlægning omkring din rejse, så du er klar til afgang i Kastrup lufthavn, hvor du mødes med din gruppe. Ved ankomst vil I blive afhentet af vores partner. 

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig en rejse?
Når du er tilmeldt, vil du modtage materiale som bl.a. indeholde lande fakta, pakkeliste, information om flybillet, forsikring, vacciner, visum mm.

Skal jeg selv bestille en flybillet?
Vi tilbyder altid at sørge for din flybillet, så du så vidt muligt kan rejse sammen med din gruppe. Vi kan også forlænge/kombinere din flyrute med andre destinationer, hvis du ønsker det. Ønsker du selv at arranger din flybillet, er du selvfølgelig velkommen til det – Men kontakt os ALTID inden du selv bestiller.

Skal jeg tegne en rejseforsikring?
Ja. Vi benytter Gouda Ungdomsrejseforsikring, da de er specialiserede i vores type rejser. Da sikkerhed er vigtigt for os, sørger vi for, at tegne din rejseforsikring uden beregning. Du skal kun betale forsikringsprisen.

Skal jeg have visum?
Pas og visum er som rejsende dit ansvar, men vi hjælper dig. Dit pas skal være gyldigt og gælde i 6 måneder efter din hjemrejsedato. Det er dit ansvar at sørge for, at gældende pas- og visumregler er i orden.

Hvor mange lommepenge skal jeg have med?
Lommepengeforbrug er meget individuelt i forhold til tilkøb af aktiviteter og forbrug, men som udgangspunkt omkring kr. 3.500 pr måned – Derudover skal du påregne lidt drikkepenge hist og her, det har stor betydning for de lokales levestandard.

Hvordan transporteres man rundt i landet?
Transport undervejs vil være en blanding af private/lokale biler, jeeps og eller busser/minibusser

Hvordan kommer jeg til at bo?
På rejsen vil du primært bo i en blanding af standard hostels, hoteller, telte og hytter.

Har du spørgsmål så ring til os på tlf. 7199 2255