International grupperejse

4 ugers rundrejse gennem Thailand, Laos, Cambodia og Vietnam
Fyldt med eventyr, action og adventure

Denne rejse er for dig der gerne vil rejse i en international gruppe og opleve Asien helt tæt på. På en komfortabel og helt igennem gennemført rundrejse i Asien giver vi dig en oplevelse, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Standarden er høj og oplevelserne er helt unikke. – På denne rejse får du det hele.

• Grotter • Flydende markeder • Vandfald • Templer • Storbyliv • Trekking • Strandliv • Landsbybesøg • Mekong-floden • Halong bugten

Oplev Østens fortryllende magi og mystik!
Du mærker straks det fantastiske mix af Bangkoks hektiske og pulserende storbyliv, blandet med urgamle templer, buddhaer, street food og shopping. På rundrejsen oplever du alt fra små lokale landsbyer til fantastiske sejlture på Mekong floden og i Halong bugten. Oplev de lokale flydende markeder, frodige grønne rismarker, spektakulære landskaber og enestående tropestrande og betagende solnedgange. Kast dig ud i vild adventure som White Water rafting og zip-line. Klimaet er tropisk og dejligt året rundt – Og så er den asiatiske mad jo topklasse!

Rejsens varighed4 uger
Priskr. 31.895 (inkl. depositum kr. 1.000)
Program datoer
2019:
27.01 – 22.02
24.03 – 19.04

2020:
26.01 – 22.02
23.02- 21.03
22.03 – 18.04(Bemærk, at du skal tillægge 2-3 rejsedage til ovennævnte datoer)
Har du andre dato ønsker, så kontakt os på chatten eller 71 99 22 55

Hvad er inkluderet
27 dages rundrejseTransport på rundrejsen
1 overnatning før programstart (hostel)3 indenrigsflyvninger
1 overnatning efter programmet (hostel)Bangkok sightseeing
26 overnatninger (hotel,tog,båd,lokalt)Halong Bay
26 morgenmad, 6 frokoster, 7 middageAngkor Wat
Engelsktalende/lokale guider og chaufførerGolden Triangle
Guidede ture i alle større byerCu Chi tunnel-tur
“White Tempel” Wat Rong KhunPak Ou Caves
Mekong Floden – Boat cruiseHai Van bjergpas
Cai Be – Flydende markederMunke velsignelse
Middag på KOTO i HanoiSupport 24/7
Bidrag til Rejsegarantifonden
Hvad er ikke inkluderet
Fly t/r København ca. kr. 6.500
Transport fra/til lufthavn
Rejseforsikring
Vaccinationer
Lommepenge/drikkepenge
Thailand + Laos + Cambodia + Vietnam - 4 uger

Rejseplan

Uge 1

Dag 1- 6 THAILAND: Bangkok - Chiang Mai - Chiang Rai

Sightseeing, Guldbelagte templer, den Gyldne trekant og verdens længste Zip-line
Du mødes med din gruppe i Bangkok, hvor I de første par dage vil opleve den hektiske og pulveriserende storby. Hop på en tuk tuk og race gennem Bangkoks gader og se byens templer, buddhaer mm og snup en snack i byens gadeboder Og glæd dig til aften- og nattelivet. Vi hopper på nattoget og fortsætter turen til Chiang Mai i det nordlige Thailand. En afslappet universitetsby som her rig på kultur, med mange velbevarede bygninger og ikke mindst de lokale natmarkeder er en oplevelse værd. Hop på en tuk tuk eller lej en cykel så er du klar til at udforske byen. Eller kast dig i vild adventure på verdens længste Zip-line gennem regnskovens trætoppe. I Chiang Rai vil du opleve det berømte ‘White Temple’ – Wat Rong Khun og så vil du befinde dig lige i den Gyldne trekant som grænser op til Thailand, Myranmar og Laos.

Uge 2

Dag 6 - 11: LAOS: Pak Beng - Luang Prabang - Vang Vieng

Mekong floden, landsbyliv, markeder, grotter, vandfald
I forlader Thailand og krydser grænsen til Laos over den ikoniske Friendship Bridge for at tager et cruise ned af Mekong floden. En fantastisk tur ned ad floden forbi de små landsbyer. Duvil virkelig føle dig i ét med lokallivet. Undervejs besøger vi lokale markeder og en whisky landsby. Vi sejler gennem grotten Pak Ou´s fantastiske klippe og kalkstensformationer. I Luang Prabang vågner du op til lyden af tempel gong gonger og du kan starte dagen med at blive velsignet af en munk. Ellers har du fri til at udforske byen på egen hånd, snup f.eks. en cykeltur eller tage turen op til det spektakulære vandfald Kuang Si, som bruser vildt og deler sig i flere turkisfarvede søer, som du kan bade i.  Turen går herefter videre til Vang Vieng hvor du har flere muligheder at vælge i mellem. Snup en kajak-tur ned langs Nam Song River, udforsk de specielle grotter eller klatre på klipperne.

Uge 3

Dag 11 - 15 CAMBODJA: Siem Reap - Phnom Penh

Angkor Wat, Cirkus, Khemer historie, ruiner og BBQ
Vi flyver til Siem Reap i Cambodja, hvor du vil opleve en fantastisk solopgang over det verdensberømte tempel Angkor Wat. Bagefter er der en rundvisning i Bayon templet og Ta Prohm. Du vil også have tid til at nyde byen på egen hånd og om aftenen kan du opleve byens cirkus eller hænge ud i nattelivet. I Phnom Penh kan du lære alt om Khemer historien og du kan udforske området og ruinerne. Nyd en gåtur langs floden og mærk byens pulsende atmosfære og natteliv blandet med klassiske koloniale bygningsværker og populærere barer og glæd dig til en lækker Khmer BBQ middag blandt de lokale.

Uge 4

Dag 15 - 21 VIETNAM: Ho Chi Minh City - Vinh Long - Mekong floden

Storbyliv, Cu Chi tunnelerne, Mekong floden og flydende markeder
Ho Chi Minh City er byen med over 10 millioner mennesker og 4 millioner motorcykler! Her emmer af liv, virvar, atmosfære, charme og masser af streetfood. Vi skal på ”Street-eats tour”- glæd dig til alt det du skal smage…  Du skal selvfølgelig også på sightseeing i byen, se Municipal Theatre, Reunification Palace og besøge museet “The War Remnants”, videre til Cu Chi tunnellerne, som er de underjordiske stier og huler der blev bygget under Vietnam-krigen af vietnamesiske kommunister. Efterfølgende venter endnu en tur ned af Mekong floden hvor du kan handle med de lokale farmere på de flydende markeder på floden.

Dag 21 – 27  VIETNAM: Nha Trang – Hoi An – Hanoi – Halong bugten – Hanoi bugten

Strand, vandsport, natur, sightseeing, Halong Bugten
Så er det strandtid og du kan nyde den skønneste sandstrand, kitesurfe, windsurfe, snorkle eller tage med på bådtur. Du kan også prøve mudder-spa eller slappe af under de varme naturlige kilde. Der er frit valg på alle hylder i 2 dage. Herfra flyver vi videre til Hoi An, hvor du udover strand og vandsport også kan besøge en lille landsby som lever af, at drive grønt-landbrug. Det er et meget specielt sted og du kan også få et kursus i madlavning i deres lokale retter. Turen går videre over Hai Van passet – og efter en 21 km bjergtur med en formidabel udsigt i 500 meters højde, ankommer vi til Hue – og sikke en velkomst … Vi vil straks besøge til “The Citadel”, ”The Forbidden City” og The Royal Tomb, og det kan du godt glæde dig til!

Vi flyver videre til hovedstaden Hanoi og gør klar til cruise-time i Halong bugten! – Verdens smukkeste cruise gennem smaragdgrønt vand med 3000 små kalkstensklippe-øer fordelt gennem hele bugten blandet med talrige laguner, grotter og koralrev. Et ”must-do” cruise! Nyd dagen i bugten på soldækket, snup en svømmetur, paddeling (? – hvad er det?), oplev den smukkeste solnedgang og lækker seafood. – Og hvis det ikke er nok, kan du tage en flyvetur over området…… Herfra går turen tilbage til Hanoi, hvor 4 ugers eventyr med fuld tryk på slutter..

Asia Explorer – 4 uger
Find svar på dine spørgsmål

Ofte spurgte spørgsmål

Er Get Global medlem af Rejsegarantifonden?
Ja, Get Global er medlem af rejsegarantifonden nr. 2698

Er Get Global medlem af en organisation?
Nej, Get Global er en privatejet dansk virksomhed.

Hvor kan man høre om de forskellige programmer?
Du kan ringe til os, besøge os på vores kontor, hjemmeside eller deltage i vores gratis rejseforedrag, som vi afholder rundt om i landet. Se datoer for næste rejseforedrag nær dig under rejseforedrag her på siden.

Hvor mange deltagere er der i en gruppe?
Det er meget blandet, men mellem 8-20 deltagere.

Hvor gamle er de andre deltagere?
De fleste er mellem 19-23 år, men alle mellem 18-30 år kan deltage.

Kan jeg bo sammen med en ven eller veninde?
Ja, rejser du med en rejsemakker, kan I næsten være helt sikre på at bo sammen. I skal blot informere os når I booker rejsen. (2 personers rum ikke forventes)

Kan man godt tilmelde sig alene?
Ja, mange tilmelder sig alene – uden en rejsemakker hjemmefra. – Det er det gode ved grupperejser 🙂

Kommer jeg til at møde de andre deltagere inden afrejse?
Ja, dels afholder vi et afrejsemøde inden i tager afsted og dels opretter vi en Facebook gruppe til hver rejse, hvor I også kan følge med i hvem der deltager.

Bruger i danske guider på rejsen?
Nej, vi bruger lokale engelsktalende guider på vores rejser. De kender kulturen bedst og er bedste til at råde og vejlede dig i landet, så du får de bedste oplevelser.

Skal jeg deltage i alle aktiviteter i programmet?
Du deltager i det planlagte program, men der er selvfølgelig ingen tvang til at udføre en aktivitet, hvis du ikke har lyst.

Kan jeg føle mig tryg på jeres rejser?
Sikkerhed er alt afgørende for os. Du vil være i trygge rammer, når du er ude og guiderne er kompetente i det de laver.  Du er altid velkommen til at spørge os til råds og du kan også se vejledning om landet på Udenrigsministeriets hjemmeside. www.um.dk

 Ved sygdomsudbrud, naturkatastrofer el. lign, – følger vi ALTID Udenrigsministeriets anvisninger.

Hvor meget af det praktiske mht. rejsen skal jeg selv står for?
Vi sørger for hele planlægning omkring din rejse, så du er klar til afgang i Kastrup lufthavn, hvor du mødes med din gruppe. Ved ankomst vil I blive afhentet af vores partner. 

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig en rejse?
Når du er tilmeldt, vil du modtage materiale som bl.a. indeholde lande fakta, pakkeliste, information om flybillet, forsikring, vacciner, visum mm.

Skal jeg selv bestille en flybillet?
Vi tilbyder altid at sørge for din flybillet, så du så vidt muligt kan rejse sammen med din gruppe. Vi kan også forlænge/kombinere din flyrute med andre destinationer, hvis du ønsker det. Ønsker du selv at arranger din flybillet, er du selvfølgelig velkommen til det – Men kontakt os ALTID inden du selv bestiller.

Skal jeg tegne en rejseforsikring?
Ja. Vi benytter Gouda Ungdomsrejseforsikring, da de er specialiserede i vores type rejser. Da sikkerhed er vigtigt for os, sørger vi for, at tegne din rejseforsikring uden beregning. Du skal kun betale forsikringsprisen.

Skal jeg have visum?
Pas og visum er som rejsende dit ansvar, men vi hjælper dig.
Laos + Cambodia – Visumpligt.
Vietnam – Visum frit i 15 dage (ok i forhold til programmet) – ellers visumpligt ved forlængelse af ophold. For alle 3 lande skal dit pas skal være gyldigt og gælde i 6 måneder efter din hjemrejsedato. Det er dit ansvar at sørge for, at gældende pas- og visumregler er i orden.

Skal jeg have malaria piller på denne rejse?
Vaccinationer og forebyggende malaria medicin, skal du selv sørge for. Vi anbefaler at du så tidligt som muligt rådfører dig om dit behov hos egen læge og hos Danske Lægers Vaccinations Service.

Hvor mange lommepenge skal jeg have med?
Lommepengeforbrug er meget individuelt i forhold til tilkøb af aktiviteter og forbrug, men som udgangspunkt omkring kr. 3.500 pr måned – Derudover skal du påregne lidt drikkepenge hist og her, det har stor betydning for de lokales levestandard.

Hvordan transporteres man rundt i landet?
Transport undervejs vil være en blanding af private/lokale biler, jeeps og eller busser/minibusser

Hvordan kommer jeg til at bo?
På rejsen vil du primært bo i vores partners camp sammen med andre unge, og på ture vil det være en blanding af standard hostels, hoteller og hytter.

Hvordan er de sanitære forhold?
Bade- og toiletforhold er generelt lavere standard end i DK. Nogle steder vil det være meget primitivt, men ofte vil der være øko-toiletter. Badevand er der ofte nok af, nogle steder skal du bare selv hente det i spande fra en stor beholder først og vandtemperaturen kan være svingende.

Kan jeg bruge rejsen ifm. optagelse på universitetet (kvote 2)?
Ja, ift. kvote 2-ansøgning vil det ofte være muligt, efter at have deltaget på vores rejser. Dog er det individuelt for uddannelsesinstitutionerne hvad der skal til – Vi anbefaler, at du rådfører dig med den uddannelses institution, der er aktuel for dig.

Skal jeg deltage i de lokale projekter?
Community approach/frivilligt arbejde/projekter er en del af programmet. Når du ankommer, vil I besøge flere forskellige projekter og derude vælge hvor du gerne vil hjælpe. Som regel vil din første prioritet blive opfyldt og ofte vil I være flere på hvert enkelt projekt.

Skal jeg forberede mig hjemmefra til det frivillige arbejde?
Det kan være svært at forberede sig hjemmefra, men en god ide f.eks at gå på biblioteket af få lidt inspiration/materialer til hvordan vi underviser børn herhjemme mellem 0.-3. klasse, samt engelske sanglege, nemme sportslege mm.  – så er du godt rustet.

Skal jeg tage gaver med?
Nej, du skal ikke medbringe gaver, men meget gerne bøger, spil, farver, mm. til brug i undervisning og leg.

Har du spørgsmål så ring til os på tlf. 7199 2255