Træningsophold i Brasilien med professionelle instruktører

4, 8 eller 12 uger fyldt med træning, eventyr, action og adventure

Danske hold

Er du vild med at træne eller vil du bare i form? – så er denne rejse for dig!
Du træner med professionelle instruktører i den fedeste natur både i bjergene, i junglen og i de eksotiske omgivelser. Din krop bliver top tunet gennem vægttræning, CrossFUT og Muay Thai/MMA, mountainbiking og rapelling.

Udover træningen vil du også opleve Brasilien både på en 3-dags tur til Rio, en weekendtur hvor du på 4×4 ATV´er racer gennem Serra da Canasta National park. Du kommer også på krydstogt på Angra dos Reis hvor du kan dykke og rapelle. Du kan til hver en tid hoppe på en mountainbike og udforske området eller tage til byen. Du kan også leje en hest og ride afsted over stepperne og meget mere. Det kan du læse mere om på Program siden.

Rejsens varighed4 uger
Priskr. 26.995  (inklusiv depositum kr. 4.000)
Afrejse- og hjemkomstdatoer
2018:
03.10 – 31.10
14.11 – 12.12

2019:
09.01 – 06.02
06.03 – 03.04
03.04 – 01.05
22.05 – 19.06
03.07 – 31.07
28.08 – 25.09
02.10 – 30.10
13.11 – 11.12

Ønsker du andre rejse datoer, eller mulighed for at forlænge rejsen?
så kontakt os på chatten eller  7155 2255

Hvad er inkluderet
Transport fra/til lufthavnenKostplan
Transport på hele turen4 måltider pr. hverdag
Dansk/engelsktalende guideTræning iflg. program
Professionelle instruktørerRappelling
 Bevis på træningsforholdMountainbike
 Rejseinformation og afrejsemateriale2 dages krydstogt
 Vejl./booking af flybillet3 dages tur til Rio
Vejl. vaccinationer4 dage til Serra da Canastra
Visumfrit op til 90 dageSupport 24/7
Bidrag til Rejsegarantifonden
Hvad er ikke inkluderet
Fly t/r København ca. kr. 6.500
Rejseforsikring
Vaccinationer
Lommepenge/drikkepenge/mad på ture

 

Kom til Brasilien og træn i helt unikke omgivelser - fra 4 uger

Program

Uge 1-4

Træningsophold i Brasilien

Vil du fokusere 100% på dig selv, din træning og din kost ? – så  er du kommet til det rigtig sted….

Vores partner/din instruktør udtaler “Jeg har en baggrund i forsvaret som Oversergent, der gør at jeg kan presse dig på en sikker og fornuftig måde hvis du gerne vil flytte dine egne grænser fysisk og psykisk. Det er op til dig hvad du gerne vil have ud af et ophold og det er noget vi aftaler så vi har de samme forventninger til dit ophold.”

Sund kost og træning er en hel fastgroet del af dagligdagen. Vi lever og ånder for det vi gør! Alt hvad du kommer til at prøve med din træning hernede er noget vi selv har gjort i årevis. Kosten er selvfølgelig super vigtig i forhold til dit træningsprogram, så det bliver nøje tilberedt med op til 2500 kcal pr dag, logi.

Du vil bor i Campos do Jordão i staten São Paulo. Byen ligger oppe i bjergene i 1700 m højde. Der bor ca 50.000 indbyggere og det er en meget fredelig by for relativt velhavende mennesker. Det er ferieby, man sammenligne lidt med Skagen. Dvs. i højsæsonen er der rigtigt mange mennesker og et meget livligt cafe liv. Hele byen er bygget i bedste tyroler stil med bindingsværkhuse og masser blomster overalt på husene. Alle bor sammen i forskellige huse og der er et fællesrum hvor alle spiser sammen og hænger ud. Der er en mindre fodboldbane og en tennisbane.

I vores nærområde er der masser af muligheder for at tage på små dagsture enten som en gang action cardio på Pedra do Bau (nærliggende 2000m højt bjerg), på ATV (lejes hos en lokal) eller på småture i Trolleren (min firehjulstrækker). Køreturene spænder fra ofroad light til offroad med garanti for at du skal ud at skubbe! Det afhænger af hvad du vil, jeg er klar på det hele!

Dit træningsprogram!

Uge 1Uge 2Uge 3Uge 4
MandagCrossFut
Vægttræning
CrossFUT
Vægttræning
CrossFUT
Vægttræning
CrossFUT
Vægttræning
TirsdagRapelling (20 + 30m)
Muay Thai/MMA
Vægttræning
ATV tur
Muay Thai/MMA
Vægttræning
Muay Thai/MMA
Vægttræning
Muay Thai/MMA
Vægttræning
OnsdagCrossFUT
Vægttræning
CrossFUT
Vægttræning
CrossFUT
Vægttræning
CrossFUT
Vægttræning
TorsdagMuay Thai/MMA
Vægttræning
Muay Thai/MMA
Vægttræning
Muay Thai/MMA
Vægttræning
Muay Thai/MMA
Vægttræning
FredagSierra da CanastraRapelling (65m)
Vægttræning
Rio turVægttræning
LørdagSierra da CanastraMountainbike udflugt
(med overnatning)
Rio turBådtur fra Angra dos Reis
SøndagSierra da CanastraMountainbike udflugtRio turRetur bådtur og aflevering i lufthavn
Træning
Pedra do Bau er et ekstremt flot bjerg på 2000m med en hel masse muligheder for cardio i alle sværhedsgrader. Det spænder lige fra en lille let gåtur på 20 minutter til regulær bjergklatring på lodrette bjergsider. Uanset niveau er den fantastiske udsigt dog fælles. Uanset vejr kan man være sikker på en naturoplevelse udover det sædvanlige! Det er også området jeg bruger til presse folk lidt på deres fysik og psyke. Området er perfekt til at få flyttet ens grænser lidt.

Cardio
Hos os foregår cardio-træningen ikke på et løbebånd, men i den fedeste natur du kan forestille dig! Vi bor i et bjergområde lidt uden for byen i ca. 1700 m højde med de flotteste udsigter. Så cardio foregår på grusveje uden trafik midt i naturen – junglen.

Mountainbike
Vi kører en del mountainbike. Vi er så heldige at bo i et af de bedste områder i Sydamerika til ekstremsport, derfor afholdes der ofte forskellige konkurrencer indenfor løb, Enduro motoross, mountainbike osv. Ruterne begynder lige fra campen og på alle niveauer lige fra begyndere til PRO. Instruktøren er 2 x danmarksmester i BMX, og har kørt cykelsport altid.

Motocross / Enduro
Du kan leje en motorcykel for 500R$ om ugen til fri afbenyttelse. Ofte deler man den med én anden – du kan alligevel ikke køre hele dagen. Det er Hårdt!!!!

Men hvis du vil have motorcyklen helt for dig selv, kan du selvfølgelig også det. – Også her er der terræn for alle niveauer !  Både for dig der aldrig har kørt MC før, og for dig der er tæt på prof.

Rappelling
Området er også helt perfekt til rappelling. Vi plejer at gøre det fra bjerget Pedra do Bau og det kan kombineres med en seriøs gang actioncardio!
Rappelling På en tur kan du som regel nå at rapelle 2 gange. For at komme op på toppen til en ny omgang skal du lige gå en lille smule. – Og er du modig og lidt øvedere så venter der dig 65m fithængende rappelling !!!

Muay Thai / MMA
Er også en del af dit træningsprogram, uanset hvilket niveau du er på!
Vores instruktør Rodrigo er 41 år – og han har i årevis trænet alle mulige forskellige typer kampsport. Han formår at holde energien, intensiteten og fokus helt oppe i det røde felt

Ture
3 dags tur til Rio med 2 overnatninger.
Dag 1: Vi tager afsted fredag formiddag efter træning og ankommer til Rio sidst på eftermiddagen og kører direkte op og ser Jesus figuren. Om aftenen spiser vi på Churrasceria, en restaurant med kød ad libitum ! Resten af aftenen kan du hænge ud på Copacabana stranden med et hav af barer, små butikker og masser af liv med live musik overalt. Vi sover på et lille lokalt hotel, som ligger helt perfekt 5 minutter fra stranden lige imellem Copacabana og Ipanema.

Dag 2: Vi starter med en morgen dukkert Ipanama beach, og så har du hele dagen til at dase på strandene, hvor du også kan surfe og paraglider (mod betaling) og ellers hygge dig i byen. Lige før solnedgang tager vi op i kabelbanen og ser solnedgangen ind over Rio og bagved Jesus. Det er et FANTASTISK syn 🙂

Dag 3: Evt. en tur på stranden inden vi kører hjemad igen.

Krydstogt på Angra dos Reis- 2 dage med 1 overnatning på hotel
Vi kører om eftermiddagen til Paraty hvor vi overnatter på hotel. Turen til Paraty går igennem junglen hvor vi selvfølgelig holder i “pit-stop”. Om aftenen er der tid til at udforske den gammel historisk by hvor Portugiserne kom i land da de kolonialeseride Brasilien. Dagen efter kører vi til Angra dos Reis hvorf vi hopper ombord på båden og sejler 6 timer op langs den Brasilianske vestkyst. Vi holder 4 stop undervejs, så du kan få mulighed for at dykke, snorkle og bade. Vores partner er gammel livredder og CMAS dykkerinstruktør så alle er i gode hænder. 

Serra da Canastra Nationalpark – 4 dage med 3 overnatninger
Her kommer man kun rundt i en firhjulstrækker og med erfaring i området, derfor er der heller ikke mange andre ! – Med en fortid i forsvaret er der 100% styr på offroad kørsel og friluftliv. Vi plejer at overnatte i telt og lave mad over bål.- Det er mega hyggeligt og en helt fantastisk nattehimmel.

Dag 1: bruger vi på transport til området. Vi kører om eftermiddagen. Undervejs kører vi igennem et stort kaffedistrikt, og vi holder selvfølgelig ind og ser en kaffeplantage.

Dag 2: besøger vi Cachueiras (vandfald) hvor vi kan svømmer og spiser. Denne dag har fokus på vand.

Dag 3: fokus på 4×4 kørsel – Offroad, naturen, udsigter og dyreliv…. !!!

Dag 4: Mere offroad før turen går hjemad igen.

 

Vil du vide mere så fang os på chatten, på messenger eller på telefon 7199 2255.

Find svar på dine spørgsmål

Ofte spurgte spørgsmål

Er Get Global medlem af Rejsegarantifonden?
Ja, Get Global er medlem af rejsegarantifonden nr. 2698

Er Get Global medlem af en organisation?
Nej, Get Global er en privatejet dansk virksomhed.

Hvor kan man høre om de forskellige programmer?
Du kan ringe til os, besøge os på vores kontor, hjemmeside eller deltage i vores gratis rejseforedrag, som vi afholder rundt om i landet. Se datoer for næste rejseforedrag nær dig under rejseforedrag her på siden.

Hvor mange deltagere er der i en gruppe?
Det er meget blandet, men mellem 4-16 deltagere.

Hvor gamle er de andre deltagere?
De fleste er mellem 19-23 år, men alle mellem 18-30 år kan deltage.

Kan jeg bo sammen med en ven eller veninde?
Ja, rejser du med en rejsemakker, kan I næsten være helt sikre på at bo sammen. I skal blot informere os når I booker rejsen. (2 personers rum ikke forventes)

Kan man godt tilmelde sig alene?
Ja, mange tilmelder sig alene – uden en rejsemakker hjemmefra. – Det er det gode ved grupperejser 🙂

Kommer jeg til at møde de andre deltagere inden afrejse?
Ja, dels afholder vi et afrejsemøde inden i tager afsted og dels opretter vi en Facebook gruppe til hver rejse, hvor I også kan følge med i hvem der deltager.

Bruger i danske guider på rejsen?
Ja, på denne rejse samarbejder vi en dansker som bor fast i Brasilien. Han fungerer også som guide.

Skal jeg deltage i alle aktiviteter i programmet?
Du deltager i det planlagte program, men der er selvfølgelig ingen tvang til at udføre en aktivitet, hvis du ikke har lyst.

Kan jeg føle mig tryg på jeres rejser?
Sikkerhed er alt afgørende for os. Du vil være i trygge rammer, når du er ude og guiderne er kompetente i det de laver.  Du er altid velkommen til at spørge os til råds og du kan også se vejledning om landet på Udenrigsministeriets hjemmeside. www.um.dk

 Ved sygdomsudbrud, naturkatastrofer el. lign, – følger vi ALTID Udenrigsministeriets anvisninger.

Hvor meget af det praktiske mht. rejsen skal jeg selv står for?
Vi sørger for hele planlægning omkring din rejse, så du er klar til afgang i Kastrup lufthavn, hvor du mødes med din gruppe. Ved ankomst vil I blive afhentet af vores partner. 

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig en rejse?
Når du er tilmeldt, vil du modtage materiale som bl.a. indeholde lande fakta, pakkeliste, information om flybillet, forsikring, vacciner, visum mm.

Skal jeg selv bestille en flybillet?
Vi tilbyder altid at sørge for din flybillet, så du så vidt muligt kan rejse sammen med din gruppe. Vi kan også forlænge/kombinere din flyrute med andre destinationer, hvis du ønsker det. Ønsker du selv at arranger din flybillet, er du selvfølgelig velkommen til det – Men kontakt os ALTID inden du selv bestiller.

Skal jeg tegne en rejseforsikring?
Ja. Vi benytter Gouda Ungdomsrejseforsikring, da de er specialiserede i vores type rejser. Da sikkerhed er vigtigt for os, sørger vi for, at tegne din rejseforsikring uden beregning. Du skal kun betale forsikringsprisen.

Skal jeg have visum?
Pas og visum er som rejsende dit ansvar, men vi hjælper dig.
Laos + Cambodia – Visumpligt.
Vietnam – Visum frit i 15 dage (ok i forhold til programmet) – ellers visumpligt ved forlængelse af ophold. For alle 3 lande skal dit pas skal være gyldigt og gælde i 6 måneder efter din hjemrejsedato. Det er dit ansvar at sørge for, at gældende pas- og visumregler er i orden.

Skal jeg have malaria piller på denne rejse?
Vaccinationer og forebyggende malaria medicin, skal du selv sørge for. Vi anbefaler at du så tidligt som muligt rådfører dig om dit behov hos egen læge og hos Danske Lægers Vaccinations Service.

Hvor mange lommepenge skal jeg have med?
Lommepengeforbrug er meget individuelt i forhold til tilkøb af aktiviteter og forbrug, men som udgangspunkt omkring kr. 3.500 pr måned – Derudover skal du påregne lidt drikkepenge hist og her, det har stor betydning for de lokales levestandard.

Hvordan transporteres man rundt i landet?
Transport undervejs vil være en blanding af private/lokale biler, jeeps og eller busser/minibusser

Hvordan kommer jeg til at bo?
På rejsen vil du primært bo i vores partners camp sammen med andre unge, og på ture vil det være en blanding af standard hostels, hoteller og hytter.

Hvordan er de sanitære forhold?
Bade- og toiletforhold er generelt lavere standard end i DK. Men ellers ganske udmærket.

Har du spørgsmål så ring til os på tlf. 7199 2255