International grupperejse

Udforsk det vildeste Canada – 10 dage du aldrig glemmer!

Rundrejsen begynder i Vancouver og tager dig ad verdens smukkeste bjergvej, Icefield Parkway, gennem vidtstrakte prærier, stormfulde floder, frugtbare sletter og varme kilder til de storslåede Rocky Mountains. Oplev et utal af national parker, se de smukkeste bjergsøer og oplev den vildeste Athabasca Glacier fra den høje terrænkørende firehjulstrækker-bus ”Snow-coach”. Og sidst men ikke mindst, kom helt tæt på bisonokser, elge, Canadas brune Grizzly-bjørne og meget mere vildt.

Rejsens varighed2 uger
Priskr. 22.999 (inkl. depositum kr. 1.000)
Program datoer
2019:
06.05 – 15.05
17.06 – 26.06
22.07 – 18.07
12.08 – 21.08
16.09 – 25.09 (udsolgt)

2020:
11.05 – 20.05
01.06 – 10.06
20.07 – 29.07
10.08 – 19.08
14.09 – 23.09

(Bemærk, at du skal tillægge 2-3 rejsedage til ovennævnte datoer)
Har du andre dato ønsker, så kontakt os på chatten eller 71 99 22 55

Hvad er inkluderet
Alle aktiviteter, entreér mv. i henhold til program
1 overnatning før programstart (hostel)
1 overnatning efter programmet (hostel)
10 overnatninger (hotels, motels og lodges)
Snow-coach Glacier Adventure at the Athabasca Glacier
11 dages rundrejse9 måltider
Guidede ture i alle større byerEngelsktalende guider
National Park entry feesTransport på rundrejsen
Banff National ParkHot Springs
Yoho National ParksVinsmagning i Kelowna
Jasper National ParkMt Revelstoke
Bidrag til RejsegarantifondenSupport 24/7
Hvad er ikke inkluderet
Fly t/r ca. kr. 4.500
Transport fra/til lufthavn
Rejseforsikring
eTA indrejsetilladelse
Lommepenge
Canadian Rockies - 2 uger

Program

1

Uge 1: Ankomst til Vancover

Vancouver – Golden – Calgary – Banff – Jasper

Du mødes med din gruppe i Vancouver og allerede den første dag begynder eventyret. I drager afsted gennem en fantastisk natur, Fraser Valley med udsigt over The Coast Mountains gennem Coquihalla Pass og Okanagan Valley, før I når til første overnatning i byen Kelowna, hvor en velkomstmiddag venter jer. De næste par dage venter flere fantastiske views, bjerge, søer, frodige dale og måske kan du spotte de brune bjørne og andet vildt.

Nyd en dag på egen hånd i Calgary – også kaldet ”Cowtown” på grænsen mellem prærien og Rocky Mountains. Her er der masser af muligheder for whitewater rafting, ridning og mountainbiking, men du kan også vælge at udforske byen og dens fantastiske natur. Tag en tur op i det 190 meter høje Calgary Tower, hvorfra du får et fantastisk view over byen, Rocky Mountains og de flade sletter østpå. Calgary blev for alvor sat på verdenskortet da byen var vært ved vinterolympiaden i 1988 og er stadig et populært skisportssted.

Scenen er sat når I drager videre mod Banff og Jasper. Udforsk den rå og uspolerede natur, måske på hesteryg, spot efter vilde dyr og hop ud i whitewater rafting omgivet af gigantiske bjerge og brusende floder. Oplev den verdensberømte Lake Louise og nyd synet af denne smaragdgrønne sø, omgivet af sneklædte bjerge. I Upper Hot Springs får du et forfriskende bad i de varme kilder.

Rejsen fortsætter videre mellem bjergene ad verdens mest naturskønne motorvej – Icefields Parkway. Se også Columbia Icefield – den største iskappe syd for polarcirklen – og tag med på den vildeste ‘Snow-Coach’ tour på Athabasca Glacier i en hardcore høj terrænkørende firehjulstrækker-bus! …. Det er bare noget af det der venter dig de næste par dage. – Og vil du forkæle dig selv? – Så tag den vildeste helikoptertur over Rocky Mountains – et imponerende syn! Flyv mellem dramatiske sneklædte bjergtinder, over dybgrønne smeltevandssøer og skovklædte dale…. Eller tag svævebanen til toppen af Whistler Mountain, hvorfra der er den flotteste udsigt over Jasper National Park, og i klart vejr kan du se Mount Robson på 3.954 meter, som er Rocky Mountains højeste bjerg.

2

Uge 2

Kamloops – Whistler – Vancouver

Eventyret fortsætter via Kamloops til Whistler, Nordamerikas berømt skisportssted og vært for vinter-OL i 2010. Byen er spækket med små hyggelige caféer, butikker, western-saloons, og festligt natteliv, så du får rig mulighed for hygge og sightseeing de næste par dage. Du kan også tage på mountainbike i den vilde natur eller få adrenalinkick, når du kaster dig ud i de vildeste zip-lines.

Fra Whistler kører I det sidste stræk til Vancouver ad Highway 99 – også kaldet ”Sea to Sky-way” – en fantastisk smuk rute, forbi ”Brandywine” og Shannon Falls som er et mægtigt vandfald, før I til sidst når frem til Vancouver.

Her slutter Canadas Rocky Mountain eventyr og din rejse går hjemad eller måske videre på nye eventyr……

Find svar på dine spørgsmål

Ofte spurgte spørgsmål

Er Get Global medlem af Rejsegarantifonden?
Ja, Get Global er medlem af rejsegarantifonden nr. 2698

Er Get Global medlem af en organisation?
Nej, Get Global er en privatejet dansk virksomhed.

Hvor kan man høre om de forskellige programmer?
Du kan ringe til os, besøge os på vores kontor, hjemmeside eller deltage i vores gratis rejseforedrag, som vi afholder rundt om i landet. Se datoer for næste rejseforedrag nær dig under rejseforedrag her på siden.

Hvor mange deltagere er der i en gruppe?
Det er meget blandet, men mellem 8-20 deltagere.

Hvor gamle er de andre deltagere?
De fleste er mellem 19-23 år, men alle mellem 18-30 år kan deltage.

Kan jeg bo sammen med en ven eller veninde?
Ja, rejser du med en rejsemakker, kan I næsten være helt sikre på at bo sammen. I skal blot informere os når I booker rejsen. (2 personers rum ikke forventes)

Kan man godt tilmelde sig alene?
Ja, mange tilmelder sig alene – uden en rejsemakker hjemmefra. – Det er det gode ved grupperejser 🙂

Bruger i danske guider på rejsen?
Nej, vi bruger lokale engelsktalende guider på vores rejser. De kender kulturen bedst og er bedste til at råde og vejlede dig i landet, så du får de bedste oplevelser.

Skal jeg deltage i alle aktiviteter i programmet?
Du deltager i det planlagte program, men der er selvfølgelig ingen tvang til at udføre en aktivitet, hvis du ikke har lyst.

Kan jeg føle mig tryg på jeres rejser?
Sikkerhed er alt afgørende for os. Du vil være i trygge rammer, når du er ude og guiderne er kompetente i det de laver.  Du er altid velkommen til at spørge os til råds og du kan også se vejledning om landet på Udenrigsministeriets hjemmeside. www.um.dk

 Ved sygdomsudbrud, naturkatastrofer el. lign, – følger vi ALTID Udenrigsministeriets anvisninger.

Hvor meget af det praktiske mht. rejsen skal jeg selv står for?
Vi sørger for hele planlægning omkring din rejse, så du er klar til afgang i Kastrup lufthavn, hvor du mødes med din gruppe. Ved ankomst vil I blive afhentet af vores partner. 

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig en rejse?
Når du er tilmeldt, vil du modtage materiale som bl.a. indeholde lande fakta, pakkeliste, information om flybillet, forsikring, vacciner, visum mm.

Skal jeg selv bestille en flybillet?
Vi tilbyder altid at sørge for din flybillet, så du så vidt muligt kan rejse sammen med din gruppe. Vi kan også forlænge/kombinere din flyrute med andre destinationer, hvis du ønsker det. Ønsker du selv at arranger din flybillet, er du selvfølgelig velkommen til det – Men kontakt os ALTID inden du selv bestiller.

Skal jeg tegne en rejseforsikring?
Ja. Vi benytter Gouda Ungdomsrejseforsikring, da de er specialiserede i vores type rejser. Da sikkerhed er vigtigt for os, sørger vi for, at tegne din rejseforsikring uden beregning. Du skal kun betale forsikringsprisen.

Skal jeg have visum?
Pas og visum er som rejsende dit ansvar, men vi hjælper dig. Dit pas skal være gyldigt og gælde i 6 måneder efter din hjemrejsedato. Det er dit ansvar at sørge for, at gældende pas- og visumregler er i orden.

Hvor mange lommepenge skal jeg have med?
Lommepengeforbrug er meget individuelt i forhold til tilkøb af aktiviteter og forbrug, men som udgangspunkt omkring kr. 3.500 pr måned – Derudover skal du påregne lidt drikkepenge hist og her, det har stor betydning for de lokales levestandard.

Hvordan transporteres man rundt i landet?
Transport undervejs vil være en blanding af private/lokale biler, jeeps og eller busser/minibusser

Hvordan kommer jeg til at bo?
På rejsen vil du primært bo på hoteller og hostels, hoteller.

Har du spørgsmål så ring til os på tlf. 7199 2255