Velkommen til ét af verdens fedeste dykkerspots!
Individuel rejse, bo med backpackere fra hele verden

Er du til enkel og hyggelig indkvartering, har lyst til at hænge ud med andre backpackere fra hele verden i et afslappet miljø, opleve de vildeste dyk og uden planlagt program, så er denne rejse lige dig !

• Hvalhajer • Ø-hop • Kæmpeskildpadder • Dykkercertifikat • ATV-race • Bo med lokale og backpackere fra hele verden • Bål • Guitarhygge • Delfiner

Dyk ned og udforsk havets magiske verden, se hvalhajer, kæmpeskildpadder, store stimer af farverige fisk og hundredvis af farvestrålende koraller. Nyd hverdagen sammen med de lokale og backpackere fra hele verden. 

Rejsens varighedFra 2 uger
Planlagte afgange
2019:
23.10 – 06.11
06.11 -20.11
04.12 – 18.12
19.12 – 02.01 (2020)

2020:
Datoer er på vej

Afrejser året rundt.

ProgramprisFra kr. 4.495 (inkl. depositum kr. 1.000)
Hvad er inkluderet
Indkvartering
Transfer t/r Dumaguete lufthavn
Dansk og engelsktalende team
Dansk og engelsktalende dykkerinstruktører
Køkkenfaciliteter, bordfodbold og tv
Support 24/7
Bidrag til Rejsegarantifonden
Hvad er ikke inkluderet
Fly København-Dumaguete t/r ca. kr. 7.800
Rejseforsikring
Vaccinationer
Mad/lommepenge/drikkepenge
Ture til f.eks. grotter, vandfald, ATV-race og PADI certifikat

 

Filippinerne Dyk - fra 2 uger

Program

1 -2

Velkommen til Asiens dykkerparadis

Ankomst til Filippinerne

Udforsk og opleve det autentiske Filippinerne, sammen med backpacker fra hele verden, lokale familier, venner og dykkerinstruktører i et miks.

Dykkercenteret og campen er placeret ved et af de bedste dykke og snorkel spots på Filippinerne. Dyk ned og mød havets ekstreme og fantastiske liv, se de store havskildpadder blandt hundredvis af forskellige fiskearter og sjældne undersøiske og farvestrålende koraler . Du kan tage mange forskellige PADI certifikater og dyk. Din sikkerhed er vores højeste prioritet, og vores partner har håndplukkede de bedste instruktører fra hele verden. Der bruges udstyr af internationale mærker, som Aqualung, Mares & IST, disse er kvalitetstestet og kontrolleret så det passer til dykkemiljøet.

Du vil som regel aldrig være alene! – Der er altid sjove mennesker at dykke, hænge ud og opleve sammen med. I bor i campen i små autentiske stråhytter med fælles køkken/grill, tv, bordtennis og bordfodbold. Sammen med de andre gæster kan i selv arrangere mad og smutte ned til det lokale marked og købe ind og tilberede fælles måltider, cocktails- og eller grill party.

Der er masser af muligheder for at udforske område, og vores partner hjælper gerne med at arrangere forskellige ture. F.eks. en lokal Habal- habal tur (en ekstra lang tilpasset motorcykel til 3-4 personer), bytur til Dumaguete eller udforsk TwinLake, Red Rock Waterfalls, grotter, ATV-race og dykkerture til forskellige øer. Bemærk, at de fleste ture kræver et min. antal deltagere (typisk min. 4 deltagere). Og ellers er det bare med at hænge ud og nyde varmen solen og den fantastiske strand, læs en bog, klatre i kokospalmerne og snup den lokal drik ”Tuba” (kokos vin – en lokal delikatesse) i hyggeligt selskab med de lokale på stranden.

Her er en liste over de forskellig PADI kurser, som du kan købe der nede. (det dyreste ligger på ca. kr. 2.000), og alle inkluderer PADI materiale, udstyr, og marine gebyrer.
Padi Open Water 4-5 dage – (nybegynder)
Padi Advance Open Water 2-4 dage – (øvede)
EFR CPR & First air 1-2 dage (avanceret)
Padi Rescue Course 3-4 dage (avanceret)
Padi specialties ranging from 1-3 dage (avanceret)
Padi Divemaster Internship 1-3 måneder (avanceret)

Find svar på dine spørgsmål

Ofte spurgte spørgsmål

Er Get Global medlem af Rejsegarantifonden?
Ja, Get Global er medlem af rejsegarantifonden nr. 2698

Er Get Global medlem af en organisation?
Nej, Get Global er en privatejet dansk virksomhed.

Hvor kan man høre om de forskellige programmer?
Du kan ringe til os, besøge os på vores kontor, hjemmeside eller deltage i vores gratis rejseforedrag, som vi afholder rundt om i landet. Se datoer for næste rejseforedrag nær dig under rejseforedrag her på siden.

Hvor mange deltagere er der i en gruppe?
Det er meget blandet, men mellem 8-20 deltagere.

Hvor gamle er de andre deltagere?
De fleste er mellem 19-23 år, men alle mellem 18-30 år kan deltage.

Kan jeg bo sammen med en ven eller veninde?
Ja, rejser du med en rejsemakker, kan I næsten være helt sikre på at bo sammen. I skal blot informere os når I booker rejsen. (2 personers rum ikke forventes)

Kan man godt tilmelde sig alene?
Ja, mange tilmelder sig alene – uden en rejsemakker hjemmefra. – Det er det gode ved grupperejser 🙂

Kommer jeg til at møde de andre deltagere inden afrejse?
Ja, dels afholder vi et afrejsemøde inden i tager afsted og dels opretter vi en Facebook gruppe til hver rejse, hvor I også kan følge med i hvem der deltager.

Bruger i danske guider på rejsen?
Nej, vi bruger lokale engelsktalende guider på vores rejser. De kender kulturen bedst og er bedste til at råde og vejlede dig i landet, så du får de bedste oplevelser.

Skal jeg deltage i alle aktiviteter i programmet?
Du deltager i det planlagte program, men der er selvfølgelig ingen tvang til at udføre en aktivitet, hvis du ikke har lyst.

Kan jeg føle mig tryg på jeres rejser?
Sikkerhed er alt afgørende for os. Du vil være i trygge rammer, når du er ude og guiderne er kompetente i det de laver.  Du er altid velkommen til at spørge os til råds og du kan også se vejledning om landet på Udenrigsministeriets hjemmeside. www.um.dk

 Ved sygdomsudbrud, naturkatastrofer el. lign, – følger vi ALTID Udenrigsministeriets anvisninger.

Hvor meget af det praktiske mht. rejsen skal jeg selv står for?
Vi sørger for hele planlægning omkring din rejse, så du er klar til afgang i Kastrup lufthavn, hvor du mødes med din gruppe. Ved ankomst vil I blive afhentet af vores partner. 

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig en rejse?
Når du er tilmeldt, vil du modtage materiale som bl.a. indeholde lande fakta, pakkeliste, information om flybillet, forsikring, vacciner, visum mm.

Skal jeg selv bestille en flybillet?
Vi tilbyder altid at sørge for din flybillet, så du så vidt muligt kan rejse sammen med din gruppe. Vi kan også forlænge/kombinere din flyrute med andre destinationer, hvis du ønsker det. Ønsker du selv at arranger din flybillet, er du selvfølgelig velkommen til det – Men kontakt os ALTID inden du selv bestiller.

Skal jeg tegne en rejseforsikring?
Ja. Vi benytter Gouda Ungdomsrejseforsikring, da de er specialiserede i vores type rejser. Da sikkerhed er vigtigt for os, sørger vi for, at tegne din rejseforsikring uden beregning. Du skal kun betale forsikringsprisen.

Skal jeg have visum?
Pas og visum er som rejsende dit ansvar, men vi hjælper dig. Dit pas skal være gyldigt og gælde i 6 måneder efter din hjemrejsedato. Det er dit ansvar at sørge for, at gældende pas- og visumregler er i orden.

Skal jeg have malaria piller på denne rejse?
Vaccinationer og forebyggende malaria medicin, skal du selv sørge for. Vi anbefaler at du så tidligt som muligt rådfører dig om dit behov hos egen læge og hos Danske Lægers Vaccinations Service.

Hvor mange lommepenge skal jeg have med?
Lommepengeforbrug er meget individuelt i forhold til tilkøb af aktiviteter og forbrug, men som udgangspunkt omkring kr. 3.500 pr måned – Derudover skal du påregne lidt drikkepenge hist og her, det har stor betydning for de lokales levestandard.

Hvordan transporteres man rundt i landet?
Transport undervejs vil være en blanding af private/lokale biler, jeeps og eller busser/minibusser

Hvordan kommer jeg til at bo?
På rejsen vil du primært bo i vores partners camp sammen med andre unge, og på ture vil det være en blanding af standard hostels, hoteller og hytter.

Hvordan er de sanitære forhold?
Bade- og toiletforhold er generelt lavere standard end i DK. Nogle steder vil det være meget primitivt, men ofte vil der være øko-toiletter. Badevand er der ofte nok af, nogle steder skal du bare selv hente det i spande fra en stor beholder først og vandtemperaturen kan være svingende.

Kan jeg bruge rejsen ifm. optagelse på universitetet (kvote 2)?
Ja, ift. kvote 2-ansøgning vil det ofte være muligt, efter at have deltaget på vores rejser. Dog er det individuelt for uddannelsesinstitutionerne hvad der skal til – Vi anbefaler, at du rådfører dig med den uddannelses institution, der er aktuel for dig.

Har du spørgsmål så ring til os på tlf. 7199 2255