International grupperejse

”Riget i midten”

Oplev Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo, Longsheng og Shanghai

Oplev alt det bedste Kina har at byde på lige fra Beijing til Chengdu og Shanghai. Se Den Kinesiske Mur, og besøg Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte by, The Terracotta Warriors og de sødeste Pandaer… men det er kun begyndelsen!

Uden at kæmpe med spise-pindene og sætte tænderne i en kurv ”Dim Sum”, har du ikke oplevet Kina – så Get ready !!

Rejsens varighed2 uger
Priskr. 26.800 (inkl. depositum kr. 1000)
Program datoer
2019:
08.09 – 19.09
06.10 – 17.10

2020:
Datoer er på vej 

(Bemærk, at du skal tillægge 2-3 rejsedage til ovennævnte datoer)
Ønsker du andre datoer, så kontakt os på 7199 2255.

Hvad er inkluderet
Alle aktiviteter, entreér mv. i henhold til program
1 overnatning før programstart (hostel)
1 overnatning efter programmet (hostel)
11 overnatninger (hotel  + 1 x nattog)
12 dages rundrejse21 måltider
Engelsktalende guiderTransport på rundrejsen
Guidede ture i alle større byer2 x indenrigsflyvninger
Tiananmen SquarePanda Conservation Centre
Dragon’s Backbone rice terracesSacred Way
The Forbidden CityTerracotta Warriors
World-famous teahouses in People’s ParkGreat Wall of China
Xian cykel og byturToboggan tur
Street eats dinner in BeijingSupport 24/7
Bidrag til Rejsegarantifonden
Hvad er ikke inkluderet
Fly København-Beijing-Hong Kong ca. kr. 7.500
Transport fra/til lufthavn
Rejseforsikring
Vaccinationer
Lommepenge
Visum (fra kr. 250)
Kina Highlights - 2 uger

Program

1

Uge 1: Ankomst til Kina

Velkommen til Beijing

Beijing, China Ni Hao!

Velkommen til Beijing, Kinas politiske og kulturelle hovedstad. Glæd dig til 3 dage med Kinas største klassiske seværdigheder; Den Forbudte By som er verdens største kejserpalads og foran den ligger Den Himmelske Freds Plads, besøg også Sommerpaladset, Den Kinesiske Mur og Tiananmen Square.

Spændingen udløses når du kommer til den i alt 6.350 km. lange Kinesiske Mur og får indsigt i en spændende og meget anderledes kultur. Tag turen i stolelift op til Toboggan – herfra er der en fabelagtig udsigt over hele Beijings centrum og Muren.  Din friaften kunne f.eks. stå på ”Peking-duck middag” og en tur i ”Ghost Street”.

Hop på nattoget til Xian og se ”Terracotta Warriors”, et arkæologisk fund to kilometer øst for Kinas første kejser Qin Shi Huangs grav, med ca. 15.000 udgravede terrakottamodeller af soldater og heste i fuld størrelse, placeret i militær formation. Tag med på cykeltur til bymuren og Muslim street.

Herfra flyver vi sydpå til Chengdu, hvor du vil besøge de søde Pandaer. Oplev også de smalle gyder, hvor du får en smag af den gamle Qing kultur. Afslut med en snack i Tehuset i Folkets Park og slut evt. dagen af med at se det flotte Sichuan Culture Show og middag.

2

Uge 2

Vi flyver videre til Yangshuo Say “zài jiàn” undervejs kan du i godt vejr se bjergene fra luften. Hyg dig en dag på egen hånd. Slap af eller deltag i nogle af de mange aktiviteter der kan tilkøbes f.eks. cooking class, rafting på The Yulong River eller oplev det fantastiske The Liu San Jie show med floden som kulisse.

Næste stop er en heldagstur rundt i de gigantiske ris-terrasser i Longsheng. Herfra flyver vi videre til ”The Rise and Shiny” Shanghai, Kinas metropol med guldbelagte templer, buddhaer, sightseeing og en formidabel udsigt over byen fra toppen af det 88 etagers høje Jin Mao Tower. Udforsk også byen på egen hånd, se den berømte havnefront the Bund, besøg den gamle by og se den smukke have fra Ming-tiden eller shop i basaren med et hav af forretninger i de små gader, gå amok i Disneyland eller besøg en silkefabrik. Kina startede sin silkeproduktion for omkring 4500 år siden. Du kan også tilkøbe endnu et aftenshow – denne gang med akrobatik. – En perfekt aften at afslutte dit Kina-eventyr på.

Find svar på dine spørgsmål

Ofte spurgte spørgsmål

Er Get Global medlem af Rejsegarantifonden?
Ja, Get Global er medlem af rejsegarantifonden nr. 2698

Er Get Global medlem af en organisation?
Nej, Get Global er en privatejet dansk virksomhed.

Hvor kan man høre om de forskellige programmer?
Du kan ringe til os, besøge os på vores kontor, hjemmeside eller deltage i vores gratis rejseforedrag, som vi afholder rundt om i landet. Se datoer for næste rejseforedrag nær dig under rejseforedrag her på siden.

Hvor mange deltagere er der i en gruppe?
Det er meget blandet, men mellem 8-20 deltagere.

Hvor gamle er de andre deltagere?
De fleste er mellem 19-23 år, men alle mellem 18-30 år kan deltage.

Kan jeg bo sammen med en ven eller veninde?
Ja, rejser du med en rejsemakker, kan I næsten være helt sikre på at bo sammen. I skal blot informere os når I booker rejsen. (2 personers rum ikke forventes)

Kan man godt tilmelde sig alene?
Ja, mange tilmelder sig alene – uden en rejsemakker hjemmefra. – Det er det gode ved grupperejser 🙂

Bruger i danske guider på rejsen?
Nej, vi bruger lokale engelsktalende guider på vores rejser. De kender kulturen bedst og er bedste til at råde og vejlede dig i landet, så du får de bedste oplevelser.

Skal jeg deltage i alle aktiviteter i programmet?
Du deltager i det planlagte program, men der er selvfølgelig ingen tvang til at udføre en aktivitet, hvis du ikke har lyst.

Kan jeg føle mig tryg på jeres rejser?
Sikkerhed er alt afgørende for os. Du vil være i trygge rammer, når du er ude og guiderne er kompetente i det de laver.  Du er altid velkommen til at spørge os til råds og du kan også se vejledning om landet på Udenrigsministeriets hjemmeside. www.um.dk

 Ved sygdomsudbrud, naturkatastrofer el. lign, – følger vi ALTID Udenrigsministeriets anvisninger.

Hvor meget af det praktiske mht. rejsen skal jeg selv står for?
Vi sørger for hele planlægning omkring din rejse, så du er klar til afgang i Kastrup lufthavn, hvor du mødes med din gruppe. Ved ankomst vil I blive afhentet af vores partner. 

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig en rejse?
Når du er tilmeldt, vil du modtage materiale som bl.a. indeholde lande fakta, pakkeliste, information om flybillet, forsikring, vacciner, visum mm.

Skal jeg selv bestille en flybillet?
Vi tilbyder altid at sørge for din flybillet, så du så vidt muligt kan rejse sammen med din gruppe. Vi kan også forlænge/kombinere din flyrute med andre destinationer, hvis du ønsker det. Ønsker du selv at arranger din flybillet, er du selvfølgelig velkommen til det – Men kontakt os ALTID inden du selv bestiller.

Skal jeg tegne en rejseforsikring?
Ja. Vi benytter Gouda Ungdomsrejseforsikring, da de er specialiserede i vores type rejser. Da sikkerhed er vigtigt for os, sørger vi for, at tegne din rejseforsikring uden beregning. Du skal kun betale forsikringsprisen.

Skal jeg have visum?
Pas og visum er som rejsende dit ansvar, men vi hjælper dig. Dit pas skal være gyldigt og gælde i 6 måneder efter din hjemrejsedato. Det er dit ansvar at sørge for, at gældende pas- og visumregler er i orden.

Hvor mange lommepenge skal jeg have med?
Lommepengeforbrug er meget individuelt i forhold til tilkøb af aktiviteter og forbrug, men som udgangspunkt omkring kr. 3.500 pr måned – Derudover skal du påregne lidt drikkepenge hist og her, det har stor betydning for de lokales levestandard.

Hvordan transporteres man rundt i landet?
Transport undervejs vil være en blanding af private/lokale biler, jeeps og eller busser/minibusser

Hvordan kommer jeg til at bo?
På rejsen vil du primært bo i en blanding af standard hostels, hoteller, telte og hytter.

Har du spørgsmål så ring til os på tlf. 7199 2255