International grupperejse

Australia Coast n´ Islands

• Sydney • Ø og strand Paradis  • Fraser Island • Daydream Island • Surfing • Guldkysten  • Great Barrier Reef • “laid back”-stemning • Outback • Adventure •

Rejsen begynder i de livlige gader i Sydney og fortsætter gennem Outback´en og videre til strandliv og ø-paradiset langs Guldkysten, for til sidst at slutte i den tropiske og charmerende by Cairns.

– Et ægte og autentisk eventyr venter på dig….

Rejsens varighed2 uger
Priskr. 21.995 (inkl. depositum kr. 1.000)
Program datoer
2019:
26.08 – 08.09 – start fra Sydney
30.09 – 13.10 –  start fra Sydney
14.10 – 27.10 –  start fra Cairns
18.11 – 01.12 – start fra Sydney

2020:
21.01 – 03.02 – start fra Sydney
08.02 – 21.02 – start fra Sydney
23.03 – 05.04 – start fra Cairns
06.04 – 19.04 – start fra Sydney
20.04 – 03.05 – start fra Cairns

(Bemærk, at du skal tillægge 2-3 rejsedage til ovennævnte datoer)
Har du andre dato ønsker, så kontakt os på chatten eller 71 99 22 55

Hvad er inkluderet
Alle aktiviteter, entreér mv. i henhold til program
1 overnatning før programstart (hostel)
1 overnatning efter programmet (hostel)
13 overnatning (hotel, lodges og yacht)
Sejltur med overnatning til Whitsunday Islands
Full-dages 4WD oplevelse på Fraser Island
14 dages rundrejse23 måltider
Engelsktalende guiderTransport på rundrejsen
Surf undervisningLake McKenzie
Queensland FarmlifeWhitehaven Beach
Vinsmagning i Hunter ValleyAboriginal oplevelse
Bidrag til RejsegarantifondenSupport 24/7
Hvad er ikke inkluderet
Fly København-Sydney-Cairns t/r ca. kr. 8.500
Transport fra/til lufthavn
Rejseforsikring
Lommepenge
Australien - 2 uger

Program

1

Uge 1: Velkommen til Sydney

Følg Guldkysten fra Sydney via Surfers Paradise til Fraser Island.

Turen begynder med, at vi krydser Sydney’s ikoniske Habour Bridge og senere står den på surfing ved Crescent Head, før vi når til Byron Bay. En charmerende kystby med sin helt egen ”laid back”-stemning, en hyggelig by med caféer og butikker og så er der masser af muligheder for at surfe, padle i havkajak, kigge efter hvaler fra Lighthouse (om vinteren), skydive eller bare slappe af og nyde de fantastiske strande og det azurblå vand. Herfra går turen til en dag i regnskoven i Springbrook National Park og derfra videre til de gyldne strande og et livligt natteliv – Surfers Paradise.

Næste stop: Brisbane med sightseeing før vi tager turen ud til Fraser Island – verdens største sand ø (den er i øvrigt på UNESCOS verdensarvsliste). Fraser Island er bogstaveligt talt en enorm bunke af sand – som om nogen har smidt Sahara-ørkenen ud i Stillehavet og tilføjet dingoer og regnskove.! Her skal I drøne afsted på firehjulstrækkere langs stranden, opleve Eli Creek og Maheno Shipwreck og du kan afprøve dine padle evner i det krystalklare vand på Lake McKenzie.

2

Uge 2

Udforsk Outback´en, nyd Daydream Island og adventurebyen Cairns

Videre nordpå besøger vi en ægte kvægstation, hvor I får indblik i livet som ”Aussie farmer” med hjemmelavet mad, bål og en fantastisk solnedgang.

Du kan tilkøbe en ridetur ud på prærien, hvor du vil lære at kaste med lasso.

Vi forlader vi farmen, og følger herefter i fodsporene på Kaptajn Cook tilbage til kysten hvor et sejlereventyr venter …. Hop ombord på gruppens egen private yacht, med maritim hygge, afslapning og vandsport, og gå til køjs når mørket falder på. Næste dag runder vi The Daydream Island – også kaldet The Whitsundays. Hop i det mest fantastiske blå hav, hvor du kan snorkle og bade og nyde et strandparadis du aldrig glemmer!

Efter et par skønne dage går turen videre til adventurebyen Carins – porten til The Great Barrier Reef. I vil besøge de bedste natmarkeder og så er der lagt op til fest i byens festlige nattelivet.  De næste dage står på shopping, hygge og masser af adventureaktiviteter præcis som du har lyst, f.eks. en snorkle- eller dykkertur i The Great Barrier Reef – en helt igennem fantastisk oplevelse med fisk i alle farver og afskygninger. Eller hvad med at padle op af Tully floden, zip-line over krokodiller, svæver over byen i en luftballon eller bungee jump – mulighederne er mange – den største udfordring bliver at vælge… Dit eventyr Down Under er ved at være slut og det er tid til at sig farvel til alle dine nye venner, inden du rejser hjem eller videre ud på nye eventyr.

Coast and Islands map

Find svar på dine spørgsmål

Ofte spurgte spørgsmål

Er Get Global medlem af Rejsegarantifonden?
Ja, Get Global er medlem af rejsegarantifonden nr. 2698

Er Get Global medlem af en organisation?
Nej, Get Global er en privatejet dansk virksomhed.

Hvor kan man høre om de forskellige programmer?
Du kan ringe til os, besøge os på vores kontor, hjemmeside eller deltage i vores gratis rejseforedrag, som vi afholder rundt om i landet. Se datoer for næste rejseforedrag nær dig under rejseforedrag her på siden.

Hvor mange deltagere er der i en gruppe?
Det er meget blandet, men mellem 8-20 deltagere.

Hvor gamle er de andre deltagere?
De fleste er mellem 19-23 år, men alle mellem 18-30 år kan deltage.

Kan jeg bo sammen med en ven eller veninde?
Ja, rejser du med en rejsemakker, kan I næsten være helt sikre på at bo sammen. I skal blot informere os når I booker rejsen. (2 personers rum ikke forventes)

Kan man godt tilmelde sig alene?
Ja, mange tilmelder sig alene – uden en rejsemakker hjemmefra. – Det er det gode ved grupperejser 🙂

Bruger i danske guider på rejsen?
Nej, vi bruger lokale engelsktalende guider på vores rejser. De kender kulturen bedst og er bedste til at råde og vejlede dig i landet, så du får de bedste oplevelser.

Skal jeg deltage i alle aktiviteter i programmet?
Du deltager i det planlagte program, men der er selvfølgelig ingen tvang til at udføre en aktivitet, hvis du ikke har lyst.

Kan jeg føle mig tryg på jeres rejser?
Sikkerhed er alt afgørende for os. Du vil være i trygge rammer, når du er ude og guiderne er kompetente i det de laver.  Du er altid velkommen til at spørge os til råds og du kan også se vejledning om landet på Udenrigsministeriets hjemmeside. www.um.dk

 Ved sygdomsudbrud, naturkatastrofer el. lign, – følger vi ALTID Udenrigsministeriets anvisninger.

Hvor meget af det praktiske mht. rejsen skal jeg selv står for?
Vi sørger for hele planlægning omkring din rejse, så du er klar til afgang i Kastrup lufthavn, hvor du mødes med din gruppe. Ved ankomst vil I blive afhentet af vores partner. 

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig en rejse?
Når du er tilmeldt, vil du modtage materiale som bl.a. indeholde lande fakta, pakkeliste, information om flybillet, forsikring, vacciner, visum mm.

Skal jeg selv bestille en flybillet?
Vi tilbyder altid at sørge for din flybillet, så du så vidt muligt kan rejse sammen med din gruppe. Vi kan også forlænge/kombinere din flyrute med andre destinationer, hvis du ønsker det. Ønsker du selv at arranger din flybillet, er du selvfølgelig velkommen til det – Men kontakt os ALTID inden du selv bestiller.

Skal jeg tegne en rejseforsikring?
Ja. Vi benytter Gouda Ungdomsrejseforsikring, da de er specialiserede i vores type rejser. Da sikkerhed er vigtigt for os, sørger vi for, at tegne din rejseforsikring uden beregning. Du skal kun betale forsikringsprisen.

Skal jeg have visum?
Pas og visum er som rejsende dit ansvar, men vi hjælper dig. Dit pas skal være gyldigt og gælde i 6 måneder efter din hjemrejsedato. Det er dit ansvar at sørge for, at gældende pas- og visumregler er i orden.

Hvor mange lommepenge skal jeg have med?
Lommepengeforbrug er meget individuelt i forhold til tilkøb af aktiviteter og forbrug, men som udgangspunkt omkring kr. 3.500 pr måned – Derudover skal du påregne lidt drikkepenge hist og her, det har stor betydning for de lokales levestandard.

Hvordan transporteres man rundt i landet?
Transport undervejs vil være en blanding af private/lokale biler, jeeps og eller busser/minibusser

Hvordan kommer jeg til at bo?
På rejsen vil du primært bo i en blanding af standard hostels, hoteller, telte og hytter.

Har du spørgsmål så ring til os på tlf. 7199 2255