International grupperejse

Ski og snowboard gennem the white Canada

10 dage fra Vancouver, Whistler-BlackComb, Kelowna og Banff til Calgary

• Ski • Snowboard • Sne-scooter • Hundeslæde • Zip-line • Zip-trek • Hot springs • National parker •

Udfordre dine ski/snowboardkundskaber i Whistler, The Big White og The Big 3 skisportsresorts i Banff. – Et eldorado for dig der elsker ski og snowboard  – og for dig der ikke har prøvet det før – du vil elske det!!!!

”Sne-fari” for livet. Udover at stå på ski og snowboard i den fedeste natur, vil du også få mulighed for heli-skiing zipline, køre på hundeslæde, skøjteløb og hænge ud på pubcrawl til after-skiing og et festligt natteliv.

Rejsens varighed2 uger
Priskr. 16.595 (inkl. depositum kr. 1.000)
Program datoer
2019:
06.01 – 15.01
17.02 – 26.02

2020:
Datoer på vej

(Bemærk, at du skal tillægge 2-3 rejsedage til ovennævnte datoer)
Har du andre dato ønsker, så kontakt os på chatten eller 71 99 22 55

Hvad er inkluderet
10 dages rundrejse
1 overnatning før programstart (hostel)
1 overnatning efter programmet (hostel)
9 overnatninger (vandrehjem/hotel)
9 morgenmad og 4 middage
Guide-ture i større byer
Busser med aircondition
“Entré til National Parker
Banff Upper Hot Springs
Support 24/7
Bidrag til Rejsegarantifonden
Hvad er ikke inkluderet
Fly t/r fra Kastrup
Rejseforsikring
eTA indrejsetilladelse (påkrævet)
https://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eta/welcome
Transport fra/til lufthavn
Lommepenge, leje af udstyr, skiskole, liftkort, øvrige aktiviteter
Tilkøb undervejsWhistler, BC
Liftkort $250 (2 dage)
Ski/snowboard og støvle leje $50 pr. dag
Skiskole $120 (halvdag)
ZipTrek/ZipLine $89 – 199
Kelowna, BC
Liftkort $170 (2 dage)
Big White, BC
Ski/snowboard og støvle leje $50 pr. dag
Skiskole $120 (halvdag)
Sne-scooter $180 Banff/Lake
Louise, AB
Liftkort $200 (2 dage)
Ski/snowboard og støvle leje $50 pr. dag
Skiskole $120 (halvdag)
Hundeslæde $170

Program

1

Dag 1: Ankomst til Vancover

Vancouver via British Columbia til Whistler

Gruppen mødes i den storslåede by Vancouver og kører ad den naturskønne rute British Columbia – også kaldet ”Sea to Sky Highway” gennem fantastisk natur med sneklædte bjergkæder og krystal klare floder. 125 km senere, når i sidst på eftermiddagen frem til Whistler Mountains og BlackComb, hvor ankomstmiddag og nattelivet venter på jer…

2

Dag 2

Whistler – BlackComb

Velkommen til Nordamerikas største skisportsområde. De kommende 2 dage, kan du give den fuld gas nedad de brede boulevarder mod byen eller den vildeste off-pist på bjergets bagside. Her er mere end 200 pister Canadas bedste fun-park og masser af uberørt pulver-sne.

Når du ikke står på ski eller snowboard, kan du hygge dig i den bilfrie by med gågader og glade skiløbere og fed stemning overalt på barerne i restauranterne og på caféerne, i solen med et fantastisk view.

Er du nybegynder eller har du lyst til at finpudse og lære det sidste nye, så er der mulighed for at tilkøbe skiundervisning og leje udstyr mm.

2

Dag 3

Whistler – BlackComb

Nyd dagen på pisterne og tag med gondolen fra bjergtop til bjergtop – en formidabel udsigt og måske spotter du de brune bjørne i sneen under dig.

Efter er fed dag på pisterne er det tid til after-ski og natteliv.

2

Dag 4

Whistler til Kelowna

Vi kører ad den naturskønne rute gennem Fraser Valley og Coquihalla og ind til Kelowna, som ligger i hjertet af British Columbia’s Okanagan Valley.
Byen er kende for at være en af de livligste i Canada. Udforsk deres vindistrikt, Okanagan søen, Downtown med dens smukke strandpromenade ”Boardwalk”, og det største nat-ski område i det vestlige Canada.

2

Dag 5 og 6

Kelowna

Big White er stort! – Det er det højeste punkt i Okanagan Highland.
Her skal du nyde 2 dage fyldt med action. Tag f.eks. med på snescooter, snow-tubing, stå på skøjter eller udfordre dig selv på ski eller snowboard og oplev det fedeste nat-ski område.

Og hvis Kelowna Rockets ishockey hold spiller, har du chancen for at se deres kamp.

2

Dag 7

Kelowna til Banff, Alberta

Tid til at forlade Big White og kører videre til Banff gennem de spektakulære National parker Canada’s Glacier og Yoho.  – Det er højt, det er Maleriske, og det er fantastisk! – Koboltblå søer, skyhøje sneklædte gletschere og bjergtoppe. Grizzly bjørne, sorte bjørne, elgkøer, bjerggeder og ulve er bare nogle af dem du kan være heldige at møde undervejs … Vi holder også et Pitstop ved den verdensberømte Lake Louise, før I når frem til Banff.

2

Dag 8 og 9

Banff

Placeret på UNESCO´s verdensarvsliste finder du Banff, en af Canadas ældste nationalparker. Banff by ligger i en dal omgivet af gigantiske bjerge og brusende floder og byder på et væld at butikker, barer og restauranter.  Det er oplagt at tage svævebanen Banff Gondola til toppen af Sulphur Mountain, hvorfra du kan se Bow River sno sig ind og ud mellem bjergene.

Storslået natur og 2 fridage – det er den bedste cocktail! – Her er de perfekte pister til ski og Snowboard og er du til pulver-sne, så kan du bare glæde dig… Du kan også hoppe på en hundeslæde ud i den vilde Canadiske natur. Dagen afsluttes med afskedsmiddag og en tur til Banff verdenskendte varme kilder.

2

Dag 10

Banff – Calgary

Efter morgenmaden kan du lige nyde et sidste view over Rocky Mountain-dominerende skyline. Inden turen går til Calgary. Tiden er kommet for at sige farvel og flyve hjem eller videre ud på nye eventyr.

Find svar på dine spørgsmål

Ofte spurgte spørgsmål

Er Get Global medlem af Rejsegarantifonden?
Ja, Get Global er medlem af rejsegarantifonden nr. 2698

Er Get Global medlem af en organisation?
Nej, Get Global er en privatejet dansk virksomhed.

Hvor kan man høre om de forskellige programmer?
Du kan ringe til os, besøge os på vores kontor, hjemmeside eller deltage i vores gratis rejseforedrag, som vi afholder rundt om i landet. Se datoer for næste rejseforedrag nær dig under rejseforedrag her på siden.

Hvor mange deltagere er der i en gruppe?
Det er meget blandet, men mellem 8-20 deltagere.

Hvor gamle er de andre deltagere?
De fleste er mellem 19-23 år, men alle mellem 18-30 år kan deltage.

Kan jeg bo sammen med en ven eller veninde?
Ja, rejser du med en rejsemakker, kan I næsten være helt sikre på at bo sammen. I skal blot informere os når I booker rejsen. (2 personers rum ikke forventes)

Kan man godt tilmelde sig alene?
Ja, mange tilmelder sig alene – uden en rejsemakker hjemmefra. – Det er det gode ved grupperejser 🙂

Bruger i danske guider på rejsen?
Nej, vi bruger lokale engelsktalende guider på vores rejser. De kender kulturen bedst og er bedste til at råde og vejlede dig i landet, så du får de bedste oplevelser.

Skal jeg deltage i alle aktiviteter i programmet?
Du deltager i det planlagte program, men der er selvfølgelig ingen tvang til at udføre en aktivitet, hvis du ikke har lyst.

Kan jeg føle mig tryg på jeres rejser?
Sikkerhed er alt afgørende for os. Du vil være i trygge rammer, når du er ude og guiderne er kompetente i det de laver.  Du er altid velkommen til at spørge os til råds og du kan også se vejledning om landet på Udenrigsministeriets hjemmeside. www.um.dk

 Ved sygdomsudbrud, naturkatastrofer el. lign, – følger vi ALTID Udenrigsministeriets anvisninger.

Hvor meget af det praktiske mht. rejsen skal jeg selv står for?
Vi sørger for hele planlægning omkring din rejse, så du er klar til afgang i Kastrup lufthavn, hvor du mødes med din gruppe. Ved ankomst vil I blive afhentet af vores partner. 

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig en rejse?
Når du er tilmeldt, vil du modtage materiale som bl.a. indeholde lande fakta, pakkeliste, information om flybillet, forsikring, vacciner, visum mm.

Skal jeg selv bestille en flybillet?
Vi tilbyder altid at sørge for din flybillet, så du så vidt muligt kan rejse sammen med din gruppe. Vi kan også forlænge/kombinere din flyrute med andre destinationer, hvis du ønsker det. Ønsker du selv at arranger din flybillet, er du selvfølgelig velkommen til det – Men kontakt os ALTID inden du selv bestiller.

Skal jeg tegne en rejseforsikring?
Ja. Vi benytter Gouda Ungdomsrejseforsikring, da de er specialiserede i vores type rejser. Da sikkerhed er vigtigt for os, sørger vi for, at tegne din rejseforsikring uden beregning. Du skal kun betale forsikringsprisen.

Skal jeg have visum?
Pas og visum er som rejsende dit ansvar, men vi hjælper dig. Dit pas skal være gyldigt og gælde i 6 måneder efter din hjemrejsedato. Det er dit ansvar at sørge for, at gældende pas- og visumregler er i orden.

Hvor mange lommepenge skal jeg have med?
Lommepengeforbrug er meget individuelt i forhold til tilkøb af aktiviteter og forbrug, men som udgangspunkt omkring kr. 3.500 pr måned – Derudover skal du påregne lidt drikkepenge hist og her, det har stor betydning for de lokales levestandard.

Hvordan transporteres man rundt i landet?
Transport undervejs vil være en blanding af private/lokale biler, jeeps og eller busser/minibusser

Hvordan kommer jeg til at bo?
På rejsen vil du primært bo på hoteller og hostels, hoteller.

Har du spørgsmål så ring til os på tlf. 7199 2255